Veranda plaatsen

Het dek is klaar. Zoals we hadden verwacht, hebben Chris en zijn bemanning het fantastisch gedaan, zowel voorzichtig als snel. Sommige mensen zullen merken dat de kleur niet hetzelfde is als de rest van het uitwendige houtwerk – dat zal uiteindelijk wel het geval zijn, maar met dit soort drukbehandeld hout moet je het een jaar laten staan voordat je het gaat beitsen of afwerken.

Jouw veranda tot in de perfectie.

Ons oorspronkelijke plan was om een betonnen vloer te hebben voor de veranda. De redenen hiervoor ontgaan me nu. Het werd in ieder geval duidelijk dat dit geen praktische of kostenefficiënte manier van werken zou zijn. Dus besloten we in plaats daarvan een eenvoudig zwevend dek te hebben, dat structureel onafhankelijk zou zijn van het huis en de veranda. De voorbereiding is vorige week gedaan, en deze week, tussen enorme onweersbuien buiten en vloerwerkzaamheden binnen, is de crew aan de slag gegaan. Gelukkig hoeft het dek niet erg hoog te zijn, dus het valt niet onder de Building Code eis om er leuningen omheen te hebben (voor dekken 2′ (61cm) hoog of meer). Met een zwevend dek kunnen we het ook een beetje buiten de portiek laten uitsteken. Over het algemeen is het dek 7′ (2.13m) van de muur, maar in de zuidwestelijke hoek steekt het in totaal 14′ (4.26m) uit, waardoor het een mooie ruimte is om op een zomeravond te dineren. We zijn van plan om een pergola om dit deel heen te hebben en er druivenstokken overheen te laten groeien.

Zorg ervoor dat alles vlak is……en in de juiste hoeken…Blok, paal en balk
Werken aan de westkant.  Veranda kopen bij Vanderbauwhede

Terwijl de vloer en het werk in de badkamer binnen doorging, waren Mel en haar crew van het super lokale landschapsbedrijf IsLandscape vandaag ter plaatse om al het voorbereidende werk te doen voor het zwevende dek dat de vloer voor de veranda vormt (en zich ook daarbuiten uitstrekt in één gebied, waardoor er een eetruimte voor buiten ontstaat).

Zand gaat eerst naar beneden, en wordt verdicht. Sommige bovengrond wordt verwijderd voor de uitbreiding van het dek
Een membraan gaat op de top van het zand naar beneden strooien van grind op de top van het membraan. Grindlaag is afgewerkt

Foundation, verandabouw en tagged deck, passive house, passivhaus, veranda,